art of yoga

Yoga er kunsten at finde den indre ro, at elske sig selv, at åbne sindet og se nye muligheder. Det er det ideelle værktøj til at gå på opdagelse i sit indre.

Velkommen til Art of Yoga

Hos Art of Yoga brænder vi for at hjælpe dig til at skabe større ro og mere selvindsigt ved at tage dig med på en interessant rejse i yogaens verden. Vi vil give dig indsigt i en række velafprøvede teknikker, som du nemt kan inkorporere i din hverdag – både på og udenfor yogamåtten.

Yoga handler ikke kun om at praktisere Asanas. Yoga skal betragtes som en overordnet livsstil, hvor målet er at blive i stand til at finde ro i en til tider kaotisk verden.

Vi inviterer dig til at tage en pause.

Til at trække vejret, lytte og bare være til…

Vores mission

Vi ønsker at præsentere de holistiske principper inden for yoga disciplinen på en letforståelig måde. Vi arbejder mod at blive et hjertecenter for ekspertise inden for meditation, healing, ayurvedisk – og traditionel yoga.

Vores vision

Vi mener at regelmæssig yoga kan være med til at forbedre menneskers fysiske, mentale og spirituelle helbred. Yogaens positive indvirkning vil kunne påvirke både dig og dine omgivelser.  Art of Yoga skolen byder alle de, der er klar til en ny begyndelse, velkommen. Her åbner vi sammen op for en række af nye muligheder og værktøjer, der klæder dig godt på i forhold til at imødekomme og klare de udfordringer, som livet ofte bringer.

Som studerende hos os lover vi dig et trygt og lærerigt miljø.

Vores etik

Vi tager afstand fra enhver forskelsbehandling, baseret på race, køn, religion, nationalitet eller seksuel orientering.