hvem er vi?

Vi hedder Brankitsa og Drazen Matic og er grundlæggerne af Art of Yoga. Det er tolv år siden at vi først begyndte at praktisere yogaen, ayurveda og senere også healing. Vi er ovenud lykkelige for denne rejse vi har været på, der både har vendt op og ned på vores liv. Ligesom mange andre mennesker har vi været udfordret af sygdom og andre hændelser, der har efterladt sig dybe spor. Men vi fandt en stor støtte i yogaen og dens principper og efterlever disse fuldt ud i vores daglige liv.

Vi er nu klar til at dele ud af vores viden og erfaring om de teknikker, som vi ved virker! Og vi er sikre på at disse også vil kunne bringe andre mennesker samme glæde og støtte.

 

” Keep the body clean and pure so the soul can reside in.”

Mød Brankitsa

”Da jeg startede min yoga-rejse, var mit mål at kunne nå mine tæer. Men jeg blev hurtigt klar over at det handlede om noget helt andet. Om at røre mit hjerte, at finde ro og frihed. Og at finde min egen sandhed, så jeg kan leve et meningsfuldt liv.”

Brankitsa har praktiseret yoga i mere end 12 år. Efter hendes første RYT 200 timers yogauddannelse, som har Ashtanga Vinyasa fokus, har hun sideløbende beriget sin viden med forskellige efteruddannelser og Ashtanga-kurser med Kino Mc Gregor og Eddie Stern. Men hendes Yang manglede Yin for at udgøre en helhed. Efter Yin fulgte Kriya yoga, yoga Nidra, Yoga filosofi, Sanskrit, og Reiki healing.

Om Brankitsas undervisning

Brankitsas undervisning er hensyntagende, intuitiv, udfordrende og dybt nærende. Hun skaber et trygt rum og lægger vægt på synkronisering af åndedrættet. Hun hjælper dig med at bevæge dig i flow med mere lethed og forståelse, mens du fordyber dig i din praksis. Hun elsker at dele visdom, der taler direkte til dig, så du kan anvende denne som inspiration til dit eget liv. Hun arbejder med kroppens energier gennem kreative sekvenser, hvor målet bliver at balancere chakraerne og meridianerne. Man kan ikke være immun over for Brankitsas healende meditationer.

”Min rejse har lært mig hvordan jeg skal holde rum, og hvordan jeg skal sætte pris på de rigtige værdier i livet. Min tid på yogamåtten har også lært mig at sætte grænser, at elske, at acceptere – og at komme hjem til mig selv, finde ro, og bare at være. Jeg tror ikke, at livets glæde afhænger om at du kan tage din fod bag hovedet, men at du kan lære at bruge dine yoga værktøjer udenfor måtten.”

Vi glæder os til at dele, lære, og vokse sammen med dig på din rejse.

Mød Drazen

Juleaften 2015 fik Drazen en helt usædvanlig gave af sin kone. Det var en rejse til Brasilien – en Vinyasa yoga-uddannelse i Brasilien med David Lurey og Mirjam Wagner. Her startede Drazens yogarejse.

Uddannelsen trickede et umætteligt behov for mere viden, som han søgte hos nogle af de bedste Ashtanga yogalærere i verden, bl.a. David Swenson, Chuck Miller, John Scott, og Richard Freeman. Deres tilgang til yogaen har formet Drazen til den yogalærer og person han er i dag.

 

”Mit liv har gennem mange år været en rutsjebane. Jeg benægtede at min krop og mit sind råbte efter hjælp. Jeg lukkede mig om mig selv, lagde en dæmper på min indre stemme og lod som om det ikke var vigtigt. Som barn oplevede jeg krigen i det tidligere Jugoslavien, og har derudover været igennem et kræftforløb to gange. Jeg rummede så mange blandede følelser og minder, som jeg gennem tiden, ikke fik bearbejdet. Jo mere jeg forsøgte at undertrykke dem, jo stærkere og voldsommere voksede de i mig. Da jeg fandt yogaen, blev alt anderledes og brikkerne faldt på plads. Endelig var der ro i mit sind, styrke i min krop, og en klarhed som aldrig før.”

 

Om Drazens undervisning

Drazen underviser i en dybdegående, energifuld Ashtanga inspireret yoga. I hans undervisning lægger han stor vægt på de grundlæggende teknikker. Dette giver eleverne mulighed for at udtrykke deres fulde potentiale, men tager samtidig hensyn til individuelle forskelle og behov. Han interesserer og engagerer sig dybt i sine elever og hjælper med at støtte dem til at nå deres mål. Drazen har en ayurvedisk kostvejleder uddannelse bag sig og mere end 2000 timers undervisningserfaring.