FAQ ART OF YOGA

1. Er yogalæreruddannelsen kun for personer, der ønsker at undervise?

Nej. Dette program er for både for  yogalærere og dig, der blot ønsker at uddybe din viden om yoga og forståelse af dig selv. Yoga er et komplet videnskabeligt system af bedre livskvalitet, og vi er glade for at dele det med dig.

2. Hvor meget yoga erfaring skal jeg have?

Art of Yoga’s 200 timers yogalærer uddannelsesprogram omfatter en energisk Asana praksis på minimum 2 timer 2 gange dagligt de fleste dage. 

Vi anbefaler derfor, at ansøgere har mindst ét års erfaring med yoga.

3. Vil jeg være i stand til at undervise lige efter kurset?

Ja. Eleverne ville være udlærte og i stand til at undervise, så snart de vender hjem fra vores uddannelse. Du får masser af praktisk undervisning herunder en-til-en, i små grupper, og foran hele klassen. . Du vil også lære at opbygge sikre, effektive sekvenser. Derudover vil du også få vigtige oplysninger på forretningssiden af at starte din karriere som yogalærer.

4. Hvorfor skal jeg tage en intensiv yogalærer uddannelse, snarere end at studere et sted tættere på hjemmet?

Der er mange aspekter af videnskaben om yoga, der er vanskelige at opleve i en regelmæssig ugentlig undervisning eller på en weekend uddannelse. Der er ingen bedre måde at gå dybere og hurtigere ind i det store hav af yogiske traditioner end at fordybe dig helt, adskilt fra hverdagens pres og distraktioner. Nogle teknikker kræver uafbrudt og dedikeret praksis. At blive isoleret fra normale dagligdags bekymringer, sociale grupper og ansvar, giver dig frihed og plads til en givende indadgående rejse.  prøve nye fødevarer og se fantastiske seværdigheder.

5. Hvor mange studerende deltager typisk   på et kursus?

Antallet af deltagere er oftest mellem 15 og 20 for at sikre et behageligt træningsrum og et sundt forhold mellem lærere og studerende.

6. Hvilken stil af yoga har Art of Yoga® skolen?

Art of yoga® er en skole primært af Vinyasa yoga. Vores stil kan beskrives som traditionel Ashtanga, kombineret med dynamiske Vinyasa sekvenser. Art of Yoga ® systemet omfatter brug af Asana, Bandha, Mudra, Pranayama, Mantra, meditation, Yin yoga, Nidra yoga og andre komponenter.

7. Hvad lærer jeg under uddannelsen?

Vores 200 timers yoga uddannelse giver et stærkt fundament i de fysiske aspekter af yoga herunder Asana; anatomi; justeringer; modifikationer og sikker biomekanik. Enhver yogalærer bør forstå, hvordan kroppen fungerer og være i stand til at skabe fysisk og energiske sekvenser samt blide, rolige og nærværende flows. Vores skole leverer meget mere end bare Asana. Vi udforsker yoga traditionens forskellige stilarter, dens historie og filosofi. Vi vil også introducere dig til de avancerede teknikker til Mantra, Pranayama og meditation, samt principperne i Ayurveda. Du vil få masser af praksis undervisning og mulighed for at udvikle din egen stemme som yogalærer og Space holder.

8. Hvordan ser det daglige skema ud på uddannelsen?

En typisk dag på vores yogalærer uddannelse begynder med en gruppe morgen praksis ved solopgang, som er den mest magiske tid på dagen for at stille intention  , Pranayama og meditation. Efter vores morgen praksis, nyder vi en sund morgenmad. Når vi alle er hydreret og næret, mødes vi igen til morgenforedrag, hvor vi dækker meget af uddannelsens intellektuelle indhold. Derefter får eleverne pause i et par timer til frokost. Vi mødes efter pausen igen til foredrag, undervisning af praksis, og vores sidste eftermiddags Asana og meditations klasse. Dagen slutter omkring klokken 18.30. Der vil også være mulighed for aften meditation sessioner. Der er inkluderet tre  hele fridage under træningen  for at sikre den nødvendige hvile og afslapning.

9. Hvad skal jeg gøre for at bestå uddannelsen?

Eleverne skal engagere sig i kurset med et åbent sind, respekt for lærere, traditioner og medstuderende og en vilje til at samarbejde. Du skal som minimum deltage i 90% af undervisningen, samt udføre de skriftlige opgaver under kravene fra Yoga Alliance®. De vigtigste faktorer er fremmøde, holdning og færdiggørelse af skriftlige opgaver.

10. Hvordan forbereder jeg mig på en intensiv yogalæreruddannelse?

Den bedste forberedelse er at en stabil yoga praksis. Det kan være en regelmæssig praksis på mindst én time minimum tre gange om ugen. Prøv forskellige stilarter og forskellige lærere på dit lokale studie såvel som online. Lyt til din krop så du undgår skader. Start den nødvendige læsning før din YTT og begynd at lære om yogaens grundlæggende filosofier.

11. Hvilket certifikat får jeg?

Med vores yogauddannelse får du et certifikat, som er www.yogaalliance.org godkendt.

Art of Yoga er en aktivt RYS skole, hvilket betyder, at når du har afsluttet vores læreruddannelse, kan du ansøge om den tilsvarende registrering RYT 200 hos Yoga Alliance.